pernarFoto: Snimka zaslona

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar jučer je otišao u Banja Luku kako bi gostovao na par tamošnjih televizija.

U svom stilu, na svom je Facebooku tražio smještaj u Banjaluci i našao ga. Nekoliko obitelji ponudilo mu je smještaj. “Nakon što sam pitao na stranici može li me netko primiti u svoj dom večeras u Banja Luci, javilo se četvero Srba koji su rekli da su njihova vrata otvorena”, napisao je Pernar.

Tijekom svog borakva u Banja Luci, Pernar je objavio jedan vrlo zanimljiv Facebook status.

“Otkad sam pokazao ljubav prema ljudima i odbacio politiku mržnje, straha i podjela, primio sam stotine poruka iz svih dijelova bivše Jugoslavije – Slovenaca, Bošnjaka, Srba, Albanaca, Crnogoraca, Makedonaca i naravno Hrvata kojima i sam pripadam.

Svima nam je zajedničko da želimo voljeti jedni druge, zakopati ratne sjekire i biti slobodni ljudi i prijatelji jedni drugima.

Svi smo griješili, Srbi nažalost najviše, i kao u onoj Isusovoj usporedbi, onaj koji je najviše zgriješio protiv tebe će te najviše voljeti ako mu oprostiš.

Odlučio sam oprostiti tim ljudima, isto pozivam i Srbe, da oproste svima nama za loše što smo im učinili, ali i da priznaju da su u Srebrenici sistematski ubijali ljude s ciljem istrebljenja dijela bošnjačkog naroda.

Učinite to i možemo ići naprijed, Bošnjaci će vam oprostiti ako oprost zatražite, ni oni ne žele dovjeka živjeti u mržnji.

Ako to ne učinimo nećemo moći skinuti Amerikance s vrata”, napisao je Pernar.

Izvor: Sloboda.hr