mario mandžukić atletico city

Građani žele već u siječnju angažirati najboljeg hrvatskog napadača među svojim redovima, jer imaju velikih problema s ozlijeđenim igračima.

Prije nekoliko dana navodno je Manchester City stavio na stol ponudu od 30 milijuna eura za Marija Mandžukića, no s Vicente Calderona stigla je odbijenica, donosi Goal.com. Nebesko-plavi nisu odustali te su navodno poslali još bolje uvjete…

Fernando Torres vratit će se u klub gdje je stekao slavu, no ne kao zamjena Mandžukiću, već možda kao standardan prvotimac. Mogao bi to biti rezultat velikog interesa mančesterske momčadi koja je za Hrvata sad ponudila čak – 42 milijuna eura!

Hrvatski nogometaš doveden je u španjolskog prvaka za 20 milijuna eura. U 22 utakmice zabio je 14 golova i pokazao se kao isplativa investicija. Građani u ovom trenutku imaju velikih problema s ozlijeđenim napadačima, u jednom trenutku ovoga mjeseca čak su petorica bila – aut.

Manuel Pellegrini, menadžer kluba, još je ranije tražio Hrvata u svojim redovima i želja mu je, prema pisanju britanskih medija, što prije realizirati transfer. Simeone ga ne želi pustiti, no zadnja je ipak na upravi s Vicente Calderona…