lgtbp, lgtb, gay, pedofilija, pedofil, djeca, homoseksualciIzvor: Twitter

Kao što se moglo očekivati, uskoro predstoje kampanje za proširenje “ljudskih prava” LGBT populacije na još jednu kategoriju: pedoseksualne. Zapazite da je izbačen sufiks “filija”, a ubačen “seksualni”.

Organizacija koja se bori za legalizaciju pedofilije se zove “Heart Progress”.

“Heart Progress” ima ogroman broj članova širom svijeta, pa i u zemljama u našem okruženju. Nekoliko članova ove organizacije je čak sudjelovalo na “paradi ponosa” u Beogradu.

Organizaciju vodi profesor Charles Doherty.

Charles Doherty u svojoj objavi za javnost kaže:

“Ono što mi u Heart Progressuu pokušavamo uraditi jest naučiti djecu kako da dobrovoljno pristanu i kako da izbjegnu zloupotrebu.”

Na pitanje jedne majke: “Naučiti DJECU da PRISTANU na što?”, pedofil odgovara: “Na seksualni odnos sa nekim tko je stariji od njih. Ako im se to ne dopadne ili nisu pristali na to, onda dijete ne treba dirati”.

Slikovnica The Pedophile’s Guide to Love and Pleasure: A Child-Lover’s Code of Conduct je tiskana u milijun primjeraka. Ova “knjiga” se jedno vrijeme prodavala preko Amazona, dok nije povučena sa liste, a autor uhićen (link). Djeci se kroz slikovit prikaz objašnjava da je u redu da dječak ima seksualne odnose s odraslim muškarcem.

Iako još postoji otpor u društvu i na zakonodavnom nivou, samo je pitanje vremena kad će se javno promovirati u okviru LGBT kampanje.

U Rusiji je donesen zakon o sprječavanju promocije pedofilije i sodomije još 2012. godine, da bi prošle godine Sud za ljudska prava u Strasbourgu donio odluku da je taj zakon diskriminacijski.