ivica olic

Ivica Olić vjeruje da je Brazil apsolutni favorit Svjetskog prvenstva, ali i da Hrvatska može proći skupinu i otići u drugu fazu natjecanja…

Hrvatska nogometna reprezentacija odrađuje prvi dio priprema u Austriji, a ove nedjelje priliku za svoje viđenje tjedana koji slijede dao je uvijek borbeni Ivica Olić.

‘Uvjeti su nam odlični, teren je stvarno jako dobar, hotel je blizu i imamo svoj mir. To nam je najpotrebnije, dobar odmor i priprema za sljedeći napor. Krenuli smo žestoko i već se pomalo osjećaju plodovi ovog rada. Nadam se da će igrači proći pripreme bez poteškoća i da ćemo spremni dočekati Svjetsko prvenstvo’, izjavio je iskusni napadač na press konferenciji u Bad Tatzmannsdorfu pa dao svoju ocjenu ishoda skupine A, u kojoj igra naša reprezentacija:

‘Brazil je favorit ne samo skupine, nego cijelog Svjetskog prvenstva. S obzirom na njihovu kvalitetu, prepuštamo im glavnu ulogu, dok će se Hrvatska, Kamerun i Meksiko boriti za drugo mjesto. Ima dovoljno vremena da se upoznamo s Kamerunom i Meksikom, oni sigurno vide svoje prilike, ali vjerujem da ćemo naći put do drugog kruga.’

‘Brazil sada ima bolju obranu nego 2006. godine. Tada smo izgubili 1:0, no mogli smo do boda, a nisu oni sada svemirci da se ne može protiv njih,’ zaključio je napadač Wolfsburga koji je također dodao kako je sretan što se Luka Modrić okitio naslovom osvajača Lige prvaka.

Izvor: tportal
Foto: lisimg.com