SchumacherFoto: Reuters

Obitelj Michaela Schumachera razočarana je nakon što je postalo jasno da tužiteljstvo i policija ne mogu ništa napraviti u sprečavanju neimenovane osobe da proda njegovu fotografiju medijima.

Podsjećamo, nepoznata osoba uspjela je snimiti Michaela kako leži na krevetu, a prošli mjesec ponudila je fotografiju medijskim kućama za nevjerojatnih milijun funti.

Ovih dana sve je procurilo u javnost, a obitelj je poduzela određene pravne korake kako bi se pronašao krivac i spriječi prodaja fotografije te njezina kasnija objava.

No policija je nemoćna, jer medijske kuće ne surađuju odnosno ne žele otkriti svoje izvore kao ni osobu koja nudi fotografiju.

Supruga Corinna i članovi obitelji ostali su razočarani kada su shvatili da će biti nemoguće zaustaviti osobu u naumu odnosno da fotografija završi u rukama nekog od tabloida ili televizijskih kuća.

Tako izgleda da je pitanje vremena kada će svijet vidjeti u kakvom je stanju legendarni vozač formule 1 koji je nastradao na skijanju još u prosincu 2013. Obitelj ga je izolirala od javnosti i u domu izgradila pravi medicinski centar kako bi imao najbolju moguću skrb. Informacija o njegovu zdravstvenom stanju i izgledu gotovo da nije bilo, ali to bi se uskoro moglo promijeniti.

Izvor: Sloboda.hr/tportal