duje čop dinamo Cagliari

Duje Čop karijeru bi trebao nastaviti u Italiji. Točnije, u redovima Cagliarija na čijoj klupi sjedi legendarni Gianfranco Zola. Pregovori između predstavnika Dinama i Cagliarija trajali su u velikoj tajnosti nekoliko dana, a čini se kako su uspješno zaključeni u noći s četvrtka na petak.

Gotovo svi renomirani talijanski mediji oglasili su se poslije ponoći i potvrdili kako će Duje Čop vać danas postati novi napadač Cagliarija. Zanimljivo, Talijani su toj vijesti dali predznak “done deal”, ovaj transfer vide završenim poslom. I kako sami kažu, jednim od ključnih poteza Cagliarija u pohodu na ostanak u talijanskoj Serie A. Momčad Gianfranca Zole danas se nalazi na kritičnoj 18. poziciji na prvenstvenoj ljestvici.

Zanimljivo, Cagliari ove sezone i nema velikih problema s realizacijom, u 17 prvenstvenih utakmica postigli su 21 pogodak. Recimo, kao Fiorentina, a više od čak osam prvoligaša. No, čelnici Cagliarija ove su zime bili u grčevitoj potrazi za novim napadačem, nekim ubojitim strijelcem. Prva želja bio im je napadač Intera Pablo Osvaldo, druga pak Duje Čop.

Talijanski mediji navode kako je cjelokupni tranfer već riješen, te kako će se napadač Dinama tijekom današnjeg dana zaputiti na Sardiniju gdje će prvo obaviti liječničke preglede, a zatim potpisati višegodišnji ugovor. Dinamo će za transfer Čopa prihoditi 4 milijuna eura!