njemačka prosvjed pegida učenici

Prošlog tjedna, režim njemačke kancelarke Merkel organizirao je kontra-prosvjed protiv njemačkog naroda i organizacije PEGIDA. Njemački vjesnik Lübecker Nachrichten objavio je da je tom prilikom oko 1000 učenika iz 5 škola u Lübecku bilo prisiljeno sudjelovati u prosvjedu kojim se pozivalo na “slobodu, toleranciju i različitost”, prenosi portal Pandora.

Facebook stranica ovog vjesnika preplavljena je komentarima, odnosno prigovorima. Jedan od učenika tako je napisao; “To je bio obvezan događaj za učenike, morao sam biti tamo kako bi zabilježili da sam prisutan”, a drugi učenik napisao je; “Mislim da to nije bilo obvezno, da bi možda samo polovica tih ljudi bila tamo.”

>>> Njemačka: Roditelji moraju u zatvor jer djeca izbjegavaju satove spolnog odgoja (VIDEO)

Očekivano, voditelji škola odbacili su ove optužbe, ali jedan od njih je kasnije priznao da se upravo to dogodilo, ali tvrdi da su imali pravo diktirati za što će učenici prosvjedovati, budući da se prosvjed, gle čuda, održavao u vrijeme trajanja nastave, odnosno onda kada su učenici trebali biti na školskom satu.

Svakako je zanimljivo da veliki broj učenika zaista nije uopće zanimao nekakav prosvjed općenito, a još manje onaj kojim se propagira potpuno uništenje autohtonih domaćih stanovnika, uz uobičajeno licemjerne i dvolične parole o jednakosti/različitosti i toleranciji koja je mrtvo slovo na papiru.

Vidljivo je i da su očito ovakvi prosvjedi financirani i dirigirani od samog vrha vlasti, koji u svojim planovima uopće nemaju vlastiti narod, jer sva mjesta zauzeli su neki drugi.

No, ono što je najznačanije primijetiti jest to da se ovdje radi o nasilnoj indoktrinaciji njemačke djece u školama. Pošto je, naravno, u Njemačkoj školstvo obavezno od najranije dobi, nije ni čudo da se njemačko društvo iz godine i godinu pretvorilo u jedno od najnemoralnijih i duhovno najbolesnijih društava u svijetu. Odgoj djece na temeljima individualizma, materijalizma, “tolerancije” i tzv. ljudskih prava jednostavno mora dovesti do ovog stanja.

>>> Incest u Njemačkoj uskoro legalan: “Incest je temeljno pravo”