incest njemačka

Zakoni koji brane incest u Njemačkoj mogli bi se uskoro izmijeniti nakon što je etičko povjerenstvo njemačkih vlasti izjavilo da ti zakoni predstavljaju neprihvatljivi upad u pravo na seksualno samoodređenje.

“Kriminalni zakon nije prikladna mjera da se spriječi društveni tabu”, izjavilo je Njemačko etičko vijeće. “Temeljno pravo odrasle braće i sestara na seksualno samoodređenje treba težiti više od apstraktne ideje o zaštiti obitelji.”

Njihova intervencija uslijedila je nakon zloglasnog slučaja brata i sestre, koji žive zajedno kao partneri u Saskoj pokrajini, te imaju četvero djece. Odvojeno su odgojeni, a sreli su se tek kada je brat Patrick S. već bio stariji, a sestra Susan K. imala 16 godina.

Patrick je osuđen na tri godine zatvora zbog incesta, a svoja nastojanja nisu uspjeli otada promijeniti jer je i Europski sud za ljudska prava odbio poništiti presudu.

“Obitelj” je nakon toga sudskim putem prisiljena živjeti odvojeno zbog posljedica koje bi njihov odnos mogao ostaviti na djecu.

Ovaj slučaj i skandalozna odluka Njemačkog etičkog vijeća mogli bi otvoriti vrata ka legalizaciji incesta u Njemačkoj. To ni ne čudi s obzirom na katastrofalno društveno stanje u Njemačkoj gdje su ideologije homoseksualizma, transrodnosti i drugih perverzija jedni od glavnih stupova “progresivnog” njemačkog društva i simboli napretka modernog svijeta, a kojima se Nijemce truje od samog djetinjstva.

S obzirom toliku količinu nemorala kojeg se u ovoj duhovno jadnoj zemlji podiže na pijedestal ljudskog dostignuća, samo je pitanje vremena kada će Njemačka legalizirati i pedofiliju.