bayern

Bayernov mladi veznjak Mitchell Weiser zaradio je pregršt komplimenata nakon sjajnog prodora i asistencije za pobjednički pogodak protiv Herthe.

Guardiolina ekipa pred osiguranjem je novog naslova prvaka Njemačke, a unatoč brojnim ozljedama uspješno gura u svim natjecanjima. I dalje je u igri za trostruku krunu kao i prije dvije godine, a jedan od razloga je širina klupe koja je kod Bayerna nepresušna.

Tako su Bavarci čini se našli i uspješnu zamjenu za nezamjenjivog Arjena Robbena, barem ako je suditi po utakmici s Herthom u subotu u kojoj je zablistao Mitchell Weiser. Mladi 21-godišnji veznjak u slalomu je prošao gostujuće braniče i onda idealno poslužio Schweinsteigera, za jedini pogodak na utakmici.

Weiser je očekivano pobrao pregršt komplimenata od njemačkih medija te najavio veliku karijeru, a hvali ga i Pep Guardiola.

“Odigrao je impresivno, ne samo prema naprijed, već i svoje defanzivne zadaće”, kaže španjolski strateg koji je mladiću dao devet utakmica ove sezone. Javnost se sada pita hoće li ga baciti u vatru i protiv Barcelone?

Izvor: tportal