njemačka imigranti silovanje

Prihvatni centar u njemačkom gradu Kitzingenu od nedavno zapošljava samo muške čistače, nakon što su punih deset dana imigranti seksualno napastovali jednu čistačicu.

Dva imigranta, stari 38 i 52 godine, trenutno su u policijskom pritvoru zbog napada na ženu u periodu između 1. i 10. listopada, prije nego li je skupila hrabrosti (!) i prijavila napade, izvijestio je Bayerischer Rundfunk.

Tužiteljstvo navodi kako su ženu pregledali liječnici specijalisti, koji su našli tragove zlostavljanja, a koji su potom povezani, uz ostale dokaze, s dvojicom imigranata. U pritvoru će ostati do idućeg četvrtka, kada će izaći pred sud. S obzirom na zakone koji vrijede u Njemačkoj, ne treba uopće čuditi ako dotični budu oslobođeni, budući da „tražitelji azila“ imaju drugačija (veća) prava od običnog puka.

Tvrtka koja pruža usluge čišćenja spomenutom centru, navela je kako će od sljedećeg tjedna tamo slati samo muško osoblje. Do tada će čistačice biti u pratnji zaštitara dok budu čistile zahode i kupaonice. Iste će tijekom čišćenja biti zaključane.

Usprkos očitom enormnom porastu kriminala u kojem sudjeluju imigranti, te svim mogućim vrstama napada na Nijemce, veći dio krivice za takve napade, mnogi ultraljevičarski etnomazohisti svaljuju upravo na – Nijemce.

Izvor: Sloboda.hr/Pandora/Breitbart