niko-kovac_1382424565_670x0

Hrvatski izbornik Niko Kovač optimistično najavljuje veliki okršaj s Meksikom koji će odlučiti o putniku u osminu finala iz skupine A Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Pred Hrvatskom je utakmica odluke na Svjetskom prvenstvu. Pobjeda protiv Meksika znači prolazak dalje, poraz i remi oproštaj i pakiranje kofera. Naši su pokazali u prva dva susreta da nisu bezopasna momčad, no Meksikanci su također bili sjajni.

‘Možemo napraviti nešto povijesno. Ako ćemo uživati u našem nogometu, Hrvatska može proći u drugi krug,’ izjavio je Niko Kovač na posljednoj presici uoči utakmice pa se osvrnuo na protivnika:

Klikni LIKE ako misliš da ćemo “razvaliti” Meksiko!

‘Meksiko nije samo u ove dvije utakmice igrao dobro već otkad je na klupu sjeo Herrera, vidi se njegov rukopis. Vrlo su homogena momčad. Ušli su i oni kao i mi na iglene uši na SP. Imaju odličnu obranu, vratara, ali imamo mi i recept za Meksiko.’

Izbornik s mnogo optimizma iščekuje dvoboj i ne brine ga što naši protivnici još nisu primili gol na prvenstvu.

‘Vjerujemo da ćemo napraviti ono o čemu svi sanjamo. Kada pogledam gdje igraju moji momci, ako ne mogu sada biti optimističan, kada ću biti? Ako se netko mora tresti to su više oni nego mi,’ zaključio je.

Dvoboj Hrvatske i Meksika počinje večeras u 22 sata po hrvatskom vremenu.

Izvor: Tportal