61025233-ekonomski-fakultet-zagreb

Uredništvo portala Sloboda.hr od visokog izvora iz referade Ekonomskog fakulteta u Zagrebu doznaje kako je za diplomski studij poslovne ekonomije, smjer Analiza i poslovno planiranje (APP), do sada prijavljeno samo 25 studenata.

Naime, ta je brojka višestruko manja od kvote tog studija, pa gotovo sigurno svaki onaj student koji se prijavi biti će upisan.

Do razloga ovakvog malog broja prijavljenih studenata došli smo teškom i mukotrpnom istragom.

Na forumu studenata EFZG-a te na pojedinim studentskim Facebook grupama uočili smo učestalo plasiranje lažnih informacija od strane vjerojatno vječitog studenta pod inicijalima N.K., kako je “načuo” u referadi da je navala studenata za upis na APP.

Na naš upit, visoki izvor iz refererada nam je odgovorio: “Uvijek nas krive za to što ne mogu upisati željeni studij. No, to nije naprosto istina! Ovdje se radi o klasičnom podmuklom zavaravanju studenata od strane jednog vječitog, neobrijanog i neošišanog studenta koji je na ovom fakultetu dojadio i Bogu i vragu. Dosta ga je više!”

“Pozivamo sve studente da ne vjeruju lažno plasiranim informacija od strane N.K. te da slobodno upišu željeni smjer, naročito APP. Mjesta ima i više nego dovoljno”, poručio je naš visoki izvor iz referade.

Nepošteni N.K. u društvu poštenih studentica

Nepošteni N.K. u društvu poštenih studentica

Autori: F.Č./R.P.