Foto: Reuters

Stravičan uvod u spektakl koji se treba održati u Dortmundu gdje je domaća Borussija trebala ugostiti Monaco u četvrtfinalu Lige prvaka.

Kako je potvrdila njemačka policija, desetak kilometara od Westfalena, stadiona Borussije Dortmund, eksplodirale su tri zasad nepoznate naprave.

Do eksplozija je došlo u trenutku dok je prema stadionu vozio autobus s igračima Borussije, a kako prenose njemački mediji jedna je osoba ozlijeđena. Navodno je riječ o stoperu Marcu Bartri, koji je već na putu za bolnicu gdje bi se trebala ustanoviti i težina njegove ozljede.

Španjolski mediji s druge strane javljaju kako je možda riječ i o snažnoj petardi koja je razbila stakla na Borussijinom autobusu koje su potom uzrokovale ozljede mladog stopera.

Utakmica između Borussije i Monaca trebala je početi u 20.45 sati, a službeno je potvrđeno da je susret odgođen za srijedu u 18.45.

Za gledatelje na stadionu, kako je izvijestila policija, nikakve opasnosti ni u jednom trenutku nije bilo, a nakon što su stigle vijesti o incidentu, na velikom je zaslonu postavljena najnovija obavijest policije.


Izvor: Sloboda.hr/Jutarnji.hr