luka modrić real basel liga prvaka asistencija

Nakon što je madridski Real izgubio dvije utakmice zaredom u Primeri, počeo se paliti poziv na uzbunu. No, protiv Basela su bili uvjerljivi a Luka Modrić je nekoliko puta pokazao što znači uputiti “loptu s očima”.

Luka Modrić odigrao je vrlo dobru utakmicu u dresu madridskog Reala i bio jedan od važnijih igrača na terenu u pobjedi protiv Basela 5:1. Iako više ne dirigira igrom kao što je to činio prošle sezone, pošto to puno više čini Toni Kroos, Luka Modrić pokazao je koliko može biti opasan, pogotovo u tranzicijskoj igri.

>>> Modrić izjednačio Šukerov rekord u Realu

Kod drugog i trećeg pogotka, koji su i prelomili utakmicu, upravo su njegove lopte u prostor bile ono što je otključalo obranu Basela. Prva je bila prekrasna asistencija vanjskom stranom noge za Garetha Balea, dok je kod trećeg pogotka također proigrao Velšana kojem nakon toga nije bilo teško gurnuti Ronalda u “mrtvu priliku”.

Asistencije Luke Modrića pogledajte u video dodatku, a posebno obratite pozornost na prvu, koja je vjerojatno najbolje proigravanje prvog dana Lige prvaka…

Za više ovakvih članaka – klikni LIKE!