mateo kovačić inter hattrick

Milanski Inter, nakon pobjede u gostima kod Stjarnana, i kod kuće dominira utakmicom, ali prvi čovjek susreta svakako je Mateo Kovačić, koji postigao predivan pogodak za prednost od 2:0. No, prije nego je zamijenjen, Kovačić je postigao i treći pogodak, te tako postigao svoj prvi hattrick u seniorskoj karijeri.

Nakon pobjede 3:0 na Islandu, milanski Inter kod kuće vodi 2:0 na poluvremenu protiv Stjarnana, a oba je pogotka postigao Mateo Kovačić, donosi tportal.

>>> Dinamov golman nije se nadao ovakvom se golu! (VIDEO)

Prvi je pao u 28. minuti nakon gužve u 16-ercu, dok je drugi pravo malo remek-djelo, kada je Kovačić u 33. minuti prošao kroz cijelu gostujuću obranu da bi i vratara matirao iznimno profinjenim lob udarcem. Treći je gol, u 51. minuti, tek nešto ranije nego je zamijenjen, postigao s ruba 16-erca i tako zaokružio sjajan početak nove sezone.

Kovačića je pohvalio je i trener Walter Mazzari: “Kovačić je nagrađen za svoj trud. Taj momak napreduje kao što smo se i nadali, postaje sve konkretniji i njegov talent sve više koristi našoj momčadi.”

Za više ovakvih članaka – klikni LIKE!