Jose Mourinho maribor

Maribor se hrabro bori i drži u Ligi prvaka s bogatijim klubovima. Slovenska momčad je u četvrtom kolu Lige prvaka zaustavila Chelsea (1:1), a evo i Mourinhove reakcije s dvoboja u Ljudskom vrtu.

Slovenski prvak u Ligi prvaka nije vreća za napucavanje – u četiri utakmice ostvarena su tri remija i poraz. U posljednjem susretu do boda su stigli protiv bogatog Chelseaja, a ni kontroverzni strateg gostiju Jose Mourinho nije imao zamjerke, donosi tportal.

“U prvom poluvremenu nismo bili dobri, igrali smo sporo i Maribor je lako kontrolirao utakmicu. Ali u drugom dijelu smo bili bolji, kreativniji, brži i imali smo dosta prilika. Zaslužili smo pobjedu, ali korektno je i normalno čestitati Mariboru zbog njihovog uspjeha, što su se trudili doći do boda i uspjeli su”, rekao je Mourinho i dodao:

“Nije lako igrati fantastičan susret bez pogrešaka u 90 minuta, a iznenađenja se događaju u nogometu. Nakon gola domaćina reagirali smo sjajno i žestoko pritisnuli. Maribor je imao sreće, ali su se borili i imali odličnog golmana. Vidio sam fantastičnu atmosferu i puno entuzijazma kod navijača Maribora.”