mladež hčsp frano čirko josip miljak ivo josipović kolinda

Mladež Hrvatske čiste stranke prava (HČSP) u četvrtak je na Trgu bana Jelačića u Zagrebu na zanimljiv način izrazila mišljenje o nedjeljnom drugom krugu predsjedničkih izbora. Mladi HČSP-ovci su ispred kipa bana Jelačića izveli performans s plakatom na kojem je uz sliku Ive Josipovića stajao natpis “GOTOV JE!”.

“Na ovom plakatu nalazi se kratka i jasna poruka kakvu će sudbinu u nedjelju doživjeti Ivo Josipović. On je već i sada doslovno gotov, a hrvatski će narod u nedjelju to i potvrditi”, poručio je predsjednik Mladeži HČSP-a Frano Čirko.

Performansu je prisustvovao i predsjednik HČSP-a Josip Miljak koji je poručio da HČSP-ovce ne zanima Ivo Josipović kao osoba “već ono što predstavlja”, ustvrdivši kako je Josipović kroz pet godina mandata pokazao da “ne predstavlja izvornu hrvatsku politiku”. “Uveo je Hrvatsku u teške ideološke podjele i ne bavi se problemima hrvatskog društva”, kaže Miljak.

>>> Kolindu podupire i HČSP: Hrvatska ne može podnijeti još pet godina Ive Josipovića

“Josipović je doživio ‘knockdown’ u prvom krugu izbora, a 11. siječnja doživjet će ‘knockout’, kojim će biti nokautirana njegova rigidna neojugoslavenska politika”, rekao je Miljak.

Hrvatskoj je potrebno zajedništvo kao i 1991. kako bi “izašla iz gliba u koju su je uveli Ivo Josipović i Zoran Milanović”, dodao je Miljak.

Performans Mladeži HČSP-a podržali su i mnogi prolaznici koji su s oduševljenjem pozdravljali i fotografirali mlade HČSP-ovce.