mirela holy

Karamarka nećemo vratiti mi, nego građani, a HDZ jača zbog neuspješne Vlade. Tako je u Zadru Mirela Holy odgovorila jednom građaninu na primjedbu da njezina politika ide na ruku HDZ-u. Odbila je bilo kakvu mogućnost poslijeizborne suradnje s Tomislavom Karamarkom i HDZ-om, prenosi HRT.

“Bože sačuvaj. Ja bih se prije ubila nego koalirala s gospodinom Karamarkom. To je stranka koja je na kraju krajeva i nepravomoćno osuđena za kriminal i korupciju, koja je veliki izvor zla i općenito ovakve percepcije politike u Hrvatskoj. Dakle, bilo kakva suradnja s HDZ-om ne dolazi u bilo kakvu opciju”, odgovorila je Holy zaboravljajući pritom da je ona donadavno bila članica SDP-a, pravne sljednice zločinačke Komunističke partije Hrvatske koja je duboko okrvarila svoje ruke poslavši u smrt stotine tisuća nevinih Hrvata.

Ponovila je da će OraH, bude li nakon izbora „jezičac“ na vagi pregovarati s lijevom koalicijom o mogućoj suradnji, ali s utanačenim programom, dinamikom i rokovima oko realizacije projekata.

Mirela Holy danas je u Splitu započela kampanju, a slogan s kojim njen OraH ulazi u utrku za Sabor glasi ‘Promjeni smjer’.

Izvor: Sloboda.hr/HRT

>>> Otkrivamo: ORaH Mirele Holy projekt je Milanovića i SDP-a!