mirela holy

Što bi Mirela Holy, da joj damo upravljanje nad svijetom, učinila s planetom?

Ministarstvo zdravlja pod pritiskom moćne liberalne manjine želi prisiliti bolnice u Hrvatskoj na vršenje abortusa. U toj raspravi sudjeluje i Mirela Holy koja je, gle čuda, rođena!

Nakon što ju je biskup Valentin Pozaić javno i sasvim opravdano prozvao za širenje kulture smrti u našem narodu, Holy se poslužila diplomatskim i propagandnim jezikom kada je rekla: “Ne želim se svađati sa Crkvom. Ja i dalje smatram kako žene moraju imati pravo sa svojim tijelom činiti što hoće.”

Mi sad stvarno više nismo sigurni tko je tu lud ali čini nam se kako Mirela Holy nema pojma o čemu priča. Naime, rasprava o abortusu nema apsolutno nikakve veze s pravom žena, nego se ovdje radi isključivo o pravu nerođene djece. Da, riječ je o pravu, univerzalnom i posve nadmoćnom pravu, koje se zove – pravo na život i koje je, usput rečeno, upravo u Hrvatskoj zaštićeno Ustavom baš kao i pravo na priziv savjesti.

No, Holy poput neke mračne, zelene zmije, floskulama kao što je “pravo žena” (iako nitko o tim pravima ne govori) uspijeva izmigoljiti sveopćem puku istinu o smrti koju ona u stvarnosti promiče dok jeftinim trikovima, nametnute feminističke propagande, zavodi neupućene birače većinom mlade.

>>> Otkrivamo: ORaH Mirele Holy projekt je Milanovića i SDP-a!

No, što drugo i očekivati od političarke koja se fura na “mrak”, koja sa sobom donosi mračnjaštvo i magiju. Što očekivati od političarke koja potpisuje knjigu u kojoj piše o “komunikacijskim strategijama magije” ili o “premoći falusa nad vulvom”? Što očekivati od žene koja je diplomirala na “ekofeminizmu” i koja supotpisuje “održivu teoriju” a koja govori da bi nas, opstanka radi, na planetu trebalo biti maksimalno, 1 milijarda ljudi.

Sad nas je 7 milijardi. Što bi Mirela Holy, da joj dozvolimo upravljanje nad svijetom, učinila s ostalima? To je posve jasno. Ostale bi eutanizirarala ili abortirala dok bi živima srdačno poklonila legalnu drogu i prostituciju ali i sterilizaciju. A i uz to još bi ih sustavno “prala” zelenim i depresivnim, održivim planom koji jasno kazuje: čovječe ubij se, smetaš drvetu da raste, ili pak: čovječe ubij se, ti si kriv što će se Zemlja uskoro osvetiti čovječanstvu zbog 5 posto više Co2! Pa ako se netko i ubije, nije kriva Holy, kriva je dobra komunikacijska strategija! Zar nije Holy zapravo samo jedan mali Eko-Hitler kojeg bi trebalo ignorirati ako ne želimo da postane veliki?

Zbog toga je u potpunosti nejasno kako ova “političarka” koja se igra s magijom i vještičarenjem (dakle malo više od žena koje bacaju uroke preko TV ekrana) uspijeva dobiti toliku potporu birača u Hrvatskoj a još je manje jasno kako baš Holy igra tu ključno, glasnu ulogu u hrvatskom medijskom prostoru, sada kada je na red došlo toliko prevažno pitanje za Hrvate, pitanje agresije na nerođenu djecu. Jer Mirela Holy uopće nije cool i moderna, kako je, zna se čiji mediji, moraju isprofilirati. Ona je samo mračna depopulistica koja se ne usudi javno priznati: “Ja volim smrt”. Od životne je važnosti (doslovno) da što više ljudi to prepozna prije nego se taj “Eko-Hitler” unutar Holy rasplamsa.

Autor: Zrinka K./Dnevno.hr