milanović kolinda

Dječje kazalište u Dubravi bilo je prikladno mjesto gdje su večeras obožavatelji Zorana Milanovića mogli čuti bivšeg premijera i šefa SDP-a. Iz prvih redova bodrili su ga Mirando Mrsić, Boris Lalovac, Gordan Maras, Siniša Hajdaš Dončić, Orsat Miljenić, Milanka Opačić i drugi, javlja Jutarnji list.

Milanović nije, usprkos očekivanjima, previše spominjao svog protukandidata Zlatka Komadinu, ali se zato obrušio na svoje omiljene mete.

Od uspjeha svoje vlasti istaknuo je migrantsku krizu.

“Dok su Kitarovićka i Karavaso olajavali u Mađarskoj, mi smo pomagali ljudima. Nismo se ogradili žicom, niti ćemo to ikada napraviti”, tvrdi Milanović.

Za predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović rekao je da je “šaka jada” te da je poznaje “dok je još Tomislavu Karamarku virila iz džepa”, a za premijera Oreškovića ustvrdio je kako nema legitimitet, ali i da je pravi šamar državi.

Vjeruje Milanović kako je njegova Vlada imala samo jedan skandal, i to onaj s ministricom Mirelom Holy. Za HDZ je kazao da nisu pobijedili na izborima.

“Jedini pobjednik je Most. HDZ nije za promjene, niti će ikada biti. Jedino na čemu rade je održavanje statusa quo. Priče o osam tisuća kuna po djetetu su smiješne ako se njegova majka mora vratiti na posao nakon šest mjeseci jer to isto dijete ne može uzdržavati”, rekao je Milanović i zaključio kako se hrvatska ljevica mora ujediniti na svim razinama, ako želi pobjediti namjesničku Vladu.

Izvor: Sloboda.hr/Jutarnji.hr