luka modrić

Luka Modrić je prema mnogo čemu idol mladima i uzor kako treba razvijati vlastite kapacitete. No, u svijetu jednostavno ne možete udovoljiti svima.

Luka je tijekom reprezentativne pauze dobio nagradu od djece koja nastupaju na Sportskim igrama mladih. Odgovarao je i na dječja pitanja, a na upit što bi radio da nije nogometaš rekao je: “Završio sam ugostiteljsku školu pa bi vjerojatno konobario… Sreća da sam nogometaš”, nasmijao se mozak igre reprezentacije i ‘kraljeva’ te pokupio simpatije.

Uglavnom, kako prenosi Večernji list našao se i komentator koji je zbog spomenutog citata zaključio da Luka nema takta i da je – loš uzor!?

“Ukoliko su navodi točni Modrić bi se trebao zapitati. Riječ je o nogometašu koji očito ne razlikuje djecu od odraslih i koji je svojom izjavom zapravo izjavio da bi cijele dane vjerojatno pio ili nudio drugima alkohol. Modrića treba maknuti od djece”,završava svoju neobičnu misao komentator koji je ovime obezvrijedio čitav jedan fah koji zapošljava ljude diljem svijeta. I, naravno, sasvim benignog i dragog Luku…