Dražen

Nakon spornog kaznenog udarca koji je omogućio Splitu da povede u dvoboju protiv Zagreba, predsjednik i trener gostujućeg kluba Dražen Medić optužio je vodstvo natjecanja da njegov klub ponovo pokušava izbaciti iz lige…

Zagreb je odigrao odličnu utakmicu i uzeo bod na Parku Mladeži nakon što je gubio 2:0, no ostao je visiti u zraku sporan kazneni udarac kod prvog pogotka Cikalleshija. Lopta je u ruku pogodila Muradžiju, a Matoc je pokazao na bijelu točku, što je silno razljutilo gostujuću klupu i igrače.

‘Zadovoljan sam svojom momčadi koja je odigrala odličnu utakmicu. Mislim da smo imali pravo na sva tri boda,’ izjavio je nakon susreta Dražen Medić pa nastavio:

‘To je već treći takav penal. To je već ozbiljna količina bodova. Ušao sam u utakmicu pod dojmom jučerašnjeg stanja na Maksimiru i mislim da to sve treba početi promatrati s druge strane. Da Zagreb ima navijače poput Hajduka, sigurno bi razmislili o podršci ozbiljnom preispitivanju svih odnosa unutar hrvatskog nogometa.’

Medić ne može računati na potporu navijača koji ga ne vole. Uvjeren je pak kako klubu veliki problem predstavlja sudački tretman koji ima na terenu, prenosi Tportal.

‘Mi uvijek pričamo o nogometu, a zanemarajumo ključnu stvar koja dugi niz godina usmjerava našu ligu. Liga ne počne, a već neki imaju ideju kako treba završiti. Mi smo već na takav način ispali iz lige. Trpjeli smo to i u drugoj ligi, a nastavlja se sada. Ovo stvarno nema smisla. Stvari treba preispitati u temelju,’ zaključio je čelni čovjek kluba iz Kranjčevićeve.