njemačka, imigranti, silovanje, antifa, liberali, ljevičari, žene

Činjenica da je Njemačka postala duboko podijeljena nacija, pokazala je prosvjedna šetnja u organizaciji žrtava silovanja, u kojima su prosvjednice fizički napadnute od strane liberala, antifašista i ostalih ljevičarskih organizacija. Tijekom skupa, liberali i ljevičari su ženama su uzvikivali “nacisti” jer su sudjelovale u prosvjedu protiv uznemirujućeg porasta imigrantskih napada na žene. U Njemačkoj se dnevno dogodi čak 10 napada na žene koje počine imigranti.

Grupa njemačkih ljevičara i liberala odlučila je nasilnim putem suprotstaviti se skupu koje su organizirale žrtve imigrantskih silovanja. Prilikom skupa došlo je do nasrtaja na policiju i žrtve seksualnog zlostavljanja, a motiv za to je bio stav kontra-prosvjednika da se ovakvim skupom “šire predrasude”. Iako je pojam “predrasude” krajnje nedefiniran termin koji svako može tumačiti prema vlastitim nahođenjima, to je bio dovoljan okidač za nasilje.

njemačka, imigranti, silovanje, antifa, liberali, ljevičari, žene

Ekstremni ljevičari i ultra-liberali pokazivali su silovanim ženama srednji prst i izvikivali im da su “nacistički šljam”. Na skupu su čak bili prisutni i pripadnici gay zajednice, zabrinuti porastom netrpeljivosti prema njima u imigrantski zajednicama, ali ovo nije spriječilo nasilne ljevičare da insistiraju na “nacističkoj” prirodi skupa.

Tijekom skupa izvršen je i socijalni ekspreriment. Prosvjednicima su izrečena imena žrtava ubojstava koje su počinili imigranti, a zatim su upitani prepoznaju li to ime. Radilo se o imenima najbitnijih slučajeva tijekom godine, tj. o ubojstvima o kojima su izvještavali “mainstream” mediji i televizije. Svi pripadnici grupe koja je je nosila transparente protiv “govora mržnje” nisu prepoznali imena. S druge strane većina prosvjednika protiv masovnih silovanja su prepoznali imena žrtava.


Izvor: Sloboda.hr/Dnevnagazeta.rs