andrej kramarić rijeka juventus

Kako javlja Sky Italia, Andrej Kramarić je sve dogovorio s talijanskim prvakom Juventusom i sada se samo čeka Rijeka koja trenutačno pregovara s Talijanima. Ukoliko klubovi dogovore detalje, Kramarić je već na zimu igrati podno Apenina.

U ekskluzivnom intervjuu koji je nedavno dao za talijanski Sky, Andrej Kramarić osvrnuo se na mogućnost skoro mogućeg prelaska u redove talijanskog Juventusa, te objasnio kako bi mu taj transfer donio ostvarenje snova:

“Svaki igrač koji trenutačno igra u hrvatskoj ligi sanja da bi jednog dana mogao zaigrati za klub poput Juventusa. Jednoga dana i ja bih volio pokazati svoje nogometno znanje u Italiji, a svakom je poznato da su Juventusovi napadači oduvijek bili igrači svjetske klase, ali ja vjerujem u sebe. Mislim da ću biti sposoban pokazati svoje znanje i vrijednost suigračima i treneru.”

S obzirom na ton u kojem je dao intervju, čini se kako je njegov prelazak u Juventus poprilično sigurna stvar, donosi tportal. Iako su za njegove usuluge bili zainteresirani i Milan i Inter, čini se kako je pitanje sata kada će doći i službena potvrda njegovog prelaska u redove Stare dame.

andrej kramarić rijeka juventus