kosor hsls

Nakon što je jutros otkazan Odbor za medije, nezadovoljstvo je prekipjelo kod člana vladajuće koalicije, člana tog odbora i šefa HSLS-a Darinka Kosora, koji je uputio oštru poruku svojim partnerima.

Kao i zastupnici oporbe i šef HSLS-a Kosoro nije znao zašto je Odbor za medije tako naprasno otkazan. To ćete morati pitati predsjednika odbora Andriju Mikulića, poručio je Kosor novinarima u Saboru.

“Ali ovakav način rada, i naših saborskih odbora i funkcioniranja Vlade u cjelini, više, što se mene tiče, nema nikakvog smisla. Mislim da građani ovo više ne razumiju, građani ovo više ne podržavaju. Ili će se svi resetirati ili idemo na nove izbore. Mislim da je to najbolje rješenje. Ništa ne funkcionira i nema smisla da više ovako radimo”, kazao je Kosor.

Novinari su ga upitali gdje je došlo do problema. “Mogao bi dva dana pričati o problemima. Vijeće za suradnju ne funkcionira, kao što vidimo Vlada ne funkcionira, Sabor raspravlja o dokumentima iz 2014. Ponavljam ili neka se svi resetiraju ili idemo na nove izbore. Mislim da je to mišljenje 90 posto građana”, rekao je Kosor.

Izvor: Sloboda.hr/tportal