real madrid golman navas

Real Madrid oprostio se ove nedjelje od titule prvaka Španjolske, a visoku pobjedu 4:1 protiv Espanyola neće po dobrom pamtiti Keylor Navas koji je izravni krivac za jedini pogodak domaćina…

Kostarikanski 28-godišnji vratar doveden je prošlog ljeta na krilima dobre igre na SP-u kao veliko pojačanje u redove Reala, za 10 milijuna eura. Iako su navijači odmah stali na njegovu stranu i tražili od Ancelottija da Casillasa stavi na klupu, Talijan je učinio po svome i zadržao legendarnog Ikera, dok je Keylor dobivao priliku uglavnom samo u Kupu.

Real se ove nedjelje oprostio i od posljednje šanse za osvajanjem velikog trofeja ove sezone. U utakmici protiv Espanyola konačno je i Keylor Navas dobio svoju priliku u Primeri i odmah je gadno zabrljao. Kod izjednačujućeg pogotka Stuanija dopustio je da mu napadač Espanyola na prilično lak način preotme loptu i kasnije zabije.

S obzirom da tako malo prilika dobiva, a sve se više priča o dolasku De Gee u klub, ovo nije mogao biti gori scenario za Kostarikanca.

A ako Ikeru razmažena publika zviždi na Bernbaeuu, što će tek raditi Navasu ako se ovo više ikad ponovi…

Izvor: tportal