kolo sreće oliver mlakar tanja tušek kviz rtl

Jedan od omiljenijih kvizova 90-ih godina ponovno bi se mogao naći na malim ekranima u identičnom formatu. Kako doznajemo, ‘Kolo sreće’ jedna je od emisija koje RTL želi u svom programu.

‘Kolo sreće’ uskoro bi se moglo vratiti na male ekrane. Kako doznaje tportal, RTL ozbiljno razmišlja o tome da nakon punih 13 godina na televiziju vrati jedan od omiljenijih kvizova. Iako iz ove televizijske kuće nisu mogli dati detaljnije informacije, tportal doznaje da je to jedna od emisija koje čelni ljudi RTL-a žele u svom programu. Iako se šuškalo o tome da će popularni kviz početi s emitiranjem već u proljeće, točan datum još se ne zna. Naime trenutno se provjeravaju troškovi projekta.

Jedan od prvih hrvatskih licencnih kvizova rađen je po originalu ‘Wheel of Fortune’, a osmislio ga je Amerikanac Merv Griffin. Na HTV-u je emitiran od 1993. do 2002, a vodio ga je legendarni Oliver Mlakar te je svojom karizmom dodatno privlačio velik broj gledatelja pred male ekrane. Svoj utisak u ovom kvizu znanja ostavila je i tadašnja hostesa, a današnja urednica Tanje Tušek, zadužene za okretanje slova.