Junior Fernandes dinamo mamić

Kad najplaćenijem dinamovcu plaću podijelite s učinkom, brojka je fascinantna…

Dinamo je u proljetni dio sezone krenuo s dvije pobjede od po jedan razlike. S 2:1 su slavili protiv Lokomotive u prvenstvu, a onda su u srijedu s 1:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Hrvatskog kupa pobijedili Istru.

Junak pobjede protiv Puljana bio je Junior Fernandes, Čileanac koji je zbog slomljene noge u travnju prošle godine propustio veći dio jesenskog dijela sezone.

Vratio se Junior u listopadu prošle godine na teren, a nakon toga je odigrao ukupno 12 utakmica za plave u svim natjecanjima.

U 1. HNL u šest je utakmica na terenu proveo 204 minute, a zabio je dva gola, u pobjedi protiv Osijeka 5:0 na Maksimiru pogodio je za 4:0, a u slavlju 4:0 protiv Istre u Puli zabio je treći gol.

U Europi je imao mizeran učinak, u tri je utakmice odigrao tek 75 minuta.

Junior Fernandes dinamo mamić

Čileanac u Dinamu zarađuje 900.000 eura po sezoni, odnosno 6,93 milijuna kuna. A jedini gol koji je za Dinamo nešto odlučivao zabio je upravo u srijedu protiv Istre u Kupu, piše Goal.com.

Kad se godišnja plaća umanji za tri proljetna mjeseca natjecanja koja su tek pred nama, ispada da Mamić ove sezone Fernandesa plaća 200 tisuća eura, odnosno 1,53 milijuna kuna po golu! Lijepa dnevnica, nema što…

Nije baš kao Balotelli, ali Dinamovi se navijači svakako nadaju da će Čileanac opravdati povjerenje koje uživa…