ivo josipović pedofil

Zaista nam dođe da se zapitamo kakvu to zapravo ljubav gaji Josipović prema djeci kada je u stanju u ulozi predsjednika jedne zemlje promovirati, ali i sponzorirati pedofilsku udrugu koja nema ništa protiv seksualnih odnosa između djece i staraca?

Predsjednik Republike Hrvatske prvi je predsjednik neke države u povijesti koji je putem video zida otvorio konferenciju IGLA-e, međunarodne udruge za prava lezbijki, gejeva, transeksualaca i interseksualaca, donosi Dnevno.hr. Ivo Josipović bio je prošle godine visoki pokrovitelj 17. po redu konferencije ILGA-e koja se održala u Zagrebu od 24. do 26. listopada.

Ivo Josipović je tom prilikom održao i prigodni govor o pravima LGBT osoba i rekao kako Ustav Republike Hrvatske zabranjuje diskriminaciju po “rodnoj osnovi” iako se u Ustavu RH nigdje ne spominje rod. Kako je moguće da predsjednik države sudjeluje i sponzorira događanja ove vrste kada se radi o organizaciji koja je svojedobno izgubila savjetodavni status u Ekonomskom i socijalnom vijeću UN-a (ECOSOC) zbog povezanosti s pedofilijom? No, ne radi se samo o prošlosti. Predsjednik podružnice ove udruge osuđen je za pedofiliju.

Ovu je vijest jako teško naći u zapadnim mainstream medijima. Možda zato što se ona nikako ne uklapa u mainstream homoseksualnu propagandu. A dokazuje to da se jedan poremećaj, u ovom slučaju homoseksualnost, vrlo lako može povezati s drugim poremećajem – u ovom slučaju pedofilijom. To je priča o Stefanu Johenssanu 44-godišnjaku i bivšem predsjedniku RFSIL-a ili u cijelosti (Nacionalna udruga za prava homoseksualca, biseksualaca i transesksualaca), odnosno podružnice udruge IGLA-e Europe, koju je javno podržao predsjednik Republike Hrvatske koja je osnovana 1950. godine i broji preko šest tisuća homoseksualnih članova. RFSIL je 2007. godine priznata od strane Ujedinjenih naroda kao nevladina organizacija s konzulativnim statusom. U Švedskoj, ova udruga 2009. bila je jedan od glavnih promotora istospolnih brakova.

>>> I dalje mislite da je homoseksualnost “prirodna”? Ovi podaci će vas šokirati!

Ali sada, došlo je do pravog skandala. Predsjednik IGLA-ine švedske podružnice, Stefan Johansson, osuđen je prošle godine u listopadu na pet godina zatvora. Prema presudi, 44-godišnji bivši predsjednikudruge Stefan Johansson silovao je maloljetne dječake koje je pozivao u svoj stan pružajući im smještaj. Davao im je alkohol, drogu i druga opojna sredstva da bi nakon toga analno silovao i prisiljavao ih na oralni seks. Trojicu mladića je prisiljavao i na prodaju seksualnih usluga u zamjenu za drogu i smještaj. Onima koji su htjeli ili uspjeli pobjeći, predsjednik RFSL-a prijetio je silom. Tužiteljstvo je dokazalo da je najmanje jednom prilikom stavio u piće 20-godišnjaku drogu te ga silovao dok je bio u bespomoćnom stanju.

Iskorištavanje mladića koje je Johansson okupljao u svome stanu trajalo je najmanje od proljeća 2013., a policija je otkrila zlostavljanja u siječnju ove godine kad je došla u kontakt s mladićima koji su živjeli kod Johanssona zbog istrage silovanja jednog drugog mladog muškarca. Istraga je počela u siječnju, sudski proces u lipnju, a zatvorska kazna određena mu je prošlog mjeseca. Osim na pet godina zatvora osuđen je i na plaćanje odštete od 545 tisuća švedskih kruna kojim će se platiti proživljene patnje i boli žrtvovanih dječaka.

Na svom Facebook profilu objavio je, među ostalima poziv na događaj “Erziehungstag” koji je organiziran 18. srpnja 2013. godine, a odnosi se na LGBT osobe koje imaju iskustva u prodaji seksualnih usluga te se specijalizirao za prodaju maloljetnih prostitutki preko interneta.

>>> Njemačka: Homoseksualci i pedofili zajedno za seksualni odgoj

RFSL je švedski ogranak Međunarodne udruge lezbijka, gejeva, transeksualnih i interseksualnih osoba (ILGA) koji je prije nekoliko godina javno promovirao pedofiliju i koji je pri UN-u ovjeren kao nevladina organizacija s konzulatativnim statusom. RFSIL je oduvijek održavao stavove pedofila, a javno se zalažu za spolne odnose između odraslih i maloljetnika, a upravo njihovu podružnicu podržao je naš predsjednik republike, što do sada u povijesti nije zabilježeno.

Zanimljivo je kako ILGA-u financira direktno Europska komisija koja je ovoj udruzi samo prošle godine isplatila 1.017.055 eura u gotovini. To je više od 52 posto državnog proračuna što dokazuje da je promocija pedofilije itekako pogurnuta od strane europskih vlasti. Među ostalim donacijama ovoj udruzi su i one financijera Georga Soroša koji je proše godine na račun udruge uplatio preko 200 tisuća eura.

Zašto je predsjednik Ivo Josipović jedini predsjednik u svijetu koji je javno pozdravio i sponzorirao udrugu čiji se predsjednici zatvaraju zbog pedofilije, odnosno udrugu koja javno podržava i potiče pedofiliju u svijetu? Zaista nam dođe da se zapitamo kakvu to zapravo ljubav gaji Josipović prema djeci kada je u stanju u ulozi predsjednika jedne zemlje promovirati, ali i sponzorirati pedofilsku udrugu koja nema ništa protiv seksualnih odnosa između djece i staraca. Zapravo, to je samo još jedan dokaz da mi na vrhu naše države imamo predsjednika koji činjenično služi nekim višim silama, nekom višem smislu, a koji se pokušava provući i rasturiti naše katoličko društvo, nametanjem istinski zle propagande u kojoj se seksualno žrtvuju mala djeca.

Sponzorirati udrugu koja promovira pedofiliju i čiji predsjednici bivaju sudskom odlukom optuženi za silovanje dječaka, zaista je strašno. No, eto mi Hrvati možemo s ponosom reći kako je naš predsjednik prvi predsjednik koji je upravo to učinio, zajedno s potplaćenim tkz. hrvatskim medijima koji su popratili ovu pedofilsku konferenciju u Hrvatskoj.