998f7482b60335ff4ff967f8ee12240b_L

U njemačkoj pokrajini Baden-Württenberg, građani i roditelji suprotstavljaju se novom školskom programu za seksualni odgoj kojeg od 2015. želi uvesti vlada Zelenih i Socijaldemokrata u ovoj pokrajini, o čemu su izvješćivali i neki hrvatski portali.

U tom programu planira se da djeca već od prvog razreda osnovne škole trebaju učiti o homoseksualnosti i svim ostalim mogućim seksualnim praktikama i oblicima, koje se trebaju reklamirati kao normalne i poželjne. Pokrajinska vlada i homoseksualne udruge, koje su sudjelovale u izradi tog programa, reklamiraju taj program, kao jačanje tolerancije za prihvaćanje “seksualne mnogostrukosti”.

Građani Baden-Württenberga nedavno su u Stuttgartu po drugi put održali demonstracije protiv tog programa novog seksualnog odgoja. Istovremeno su homoseksualne udruge održale skup potpore tom programu i novom seksualni odgoj. Tom skupu su se pridružili i pedofili, kako javlja njemački portal Freiewelt.

Organizacija pedofila “Krumme 13” na svom je portalu pozvala svoje sljedbenike na skup podrške novom seksualnom odgoju: “Pozivamo posjetitelje našeg portala, a posebno pedofilnu scenu, da također podrže demonstraciju za seksualnu mnogostrukost.”

Organizatori tog skupa za podršku seksualnom odgoju iz CSD Stuttgart (parada ponosa Stuttgart), nisu se željeli distancirati od podrške pedofila. Na pitanje novinara, čelnik CSD Stuttgart rekao je da oni navodno nisu znali za podršku pedofila za njihovu demonstraciju. Međutim, on se nije htio distancirati od te podrške, već se na Facebooku zahvalio svim sudionicima demonstracije podrške za novi seksualni odgoj.

Na pitanje novinara, odnosi li se ta zahvala i na pedofilnu organizaciju “Krumme 13” koja je pozvala na podršku demonstraciji, čelnik CSD odbio je distancirati se od nje, već je rekao da su se organizatori svjesno zahvalili svima koji su podržali demonstraciju i nisu željeli nikoga isključiti. Čelnik je također rekao da ne zna ništa o tome je li organizacija “Krumme 13” uključena u LGBT zajednicu u Baden-Württenberg. On je rekao da nije isključeno da i deklarirani pedofili podržavaju borbu za “seksualnu mnogostrukost” i da su aktivno uključeni u LGBT zajednicu.

Dakle, čelnik CSD-a drži mogućim da se i pedofili u homoseksualnim udrugama angažiraju u borbi za novi seksualni odgoj u Baden-Württenberg i to mu očito uopće ne smeta. Osim CSD-a, pedofilske organizacije “Krumme 13” i drugih homoseksualnim udruga skup podrške novom seksualnom odgoju podržali su Stranka Zelenih Baden-Württenberg i Mladež ljevice.

Autor: F.Č./Croative
Foto: