Endgame-autor-James-Frey

Da čitanje može biti korisno, ali i zabavno pokazuje pisac James Frey sa svojim novim naslovom. ‘Endgame: The Calling’ prva je knjiga iz trilogije u kojoj se nalaze različite zagonetke koje vas mogu odvesti do škrinje s blagom. Točnije, do pola milijuna dolara, prenosi Dnevno.hr.

Knjiga je zagonetka unutar zagonetke. Radnja Endgame: The Calling odvija se oko 12 mladih ljudi koji su međunarodnoj potrazi za blagom kako bi spasili Zemlju od napada vanzemaljaca.

Knjiga je popraćena online igrom, a krajnji rezultat je skriveni ‘ključ’ s kojim možete otključati škrinju sa zlatnicima u vrijednosti 500 tisuća dolara, a koja će se nalaziti u Caesars Palace u Las Vegasu.

Ali to nije kraj.

Ovo je tek prva knjiga u trilogiji. Druga knjiga pruža mogućnost osvajanja milijun dolara, dok će onaj tko riješi zagonetku iz trećeg nastavka osvojiti 1.5 milijuna dolara.

Zašto se odlučio na ovaj potez Frey odgovara: ‘Želim to učiniti jer mislim da je to super. Želim vidjeti što će se dogoditi. Želim učiniti nešto što nitko nikada nije napravio’.

Izvor: Dnevno.hr
Foto: intrinseca.com.br