isis islamist izbjeglice imigranti

“Više od 4.000 fanatičnih i naoružanih pripadnika ISIS-a prokrijumčareno je u Zapadne zemlje”, tvrdi jedan Sirijski operativac. U ekskluzivnom intervjuu za BuzzFeed ovaj je islamist napomenuo kako se islamski operativci krijumčare preko slabo čuvane oko 900 kilometara duge turske granice do bogatih europskih zemalja.

Napomenuo je su opasni i naoružani pripadnici ISIS-a spremni te predviđa potpuno uspjeh operacije. ”Samo čekajte”, rekao je uz osmijeh u intervjuu 30-godišnji ISIS-ovac čiji identitet nije otkriven.

Napomenuo je kako će vojska biti raspoređena u cijeloj Europskoj uniji.

Tajno infiltriranje u europske zemlje zapravo je početak veće operacije osvetničkih napada na zapadu u smislu odmazde za američke koalicijske napade. ”Ako nas netko napadnem, onda ćemo sigurno napasti i mi njih”, zaključio je ISIS-ovac.

Klikni LIKE ako si protiv masovne imigracije!

Pri tom, ekstremisti islamske države za infiltraciju iskorištavaju ranjivu situaciju i osjetljivost europskih zemalja na izbjeglice. U dogovoru s lokalnim krijumčarima pokušavaju se uklopiti i putovati u skupinama migranata koje preplavljuju Europu.

Više od milijun izbjeglica pobjeglo je prema Turskoj, očajni da se maknu od krvoprolića u Siriji, piše portal Express. Od tamo se preko Mediterana nastoje prebaciti dio Italije. Zatim se većina izbjeglica stremi prema ‘velikodušnim’ zemljama poput Njemačke i Švedske tražeći azil.

”Operativci se zapravo vode kao izbjeglice”, rekao je anonimni ISIS-ovac.

Zabrinjavajuće tvrdnje ovog Sirijca potvrdila su i dva turska krijumčara. Jedan je ispričao kako je pomogao da se u Europu prebaci više od deset pobunjenika ISIS-a.

>>> VIDEO KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Europljani, ovo je vaša budućnost!

Izvor: Sloboda.hr/Express/Buzzfeed/Direktno.hr