imigranti izbjeglice europa europljani

Hrvatskim režimskim medijskim prostorom zavladala je opća, de facto totalitarna, hipnoza mišljenja o neupitnosti prihvaćanja svih tzv. izbjeglica s Bliskog istoka i Afrike, prikazujući lažnu sliku o tzv. izbjeglicama bez imalo kritike, bez drugačijih mišljenja, udarajući direktno na emocije ljudi.

No, u režimskim medijima nema ni riječi o tome tko je kriv za dolazak masovne imigracije u Europu, tko ju potiče i financira, zašto 95% tzv. izbjeglica čine vojno sposobni muškarci između 20 i 40 godina, zašto se izbjeglicama nazivaju i oni koji dolaze iz zemalja gdje nema ratnih sukoba, ali ni ono što je najvažnije – kakve će posljedice u skoroj budućnosti izazvati masovna imigrantska invazija na Europu?

Mnoge europske zemlje već se godinama sve više suočavaju s katastrofalnim posljedicama prihvaćanja neeuropskih imigranata u posljednjih 30-ak godina: masovni neredi, silovanja, ubojstva, getoizacija, stvaranje tzv. “no-go” zona u nekad mirnim europskih gradovima itd.

Ovaj video, za razliku od režimskih propagandnih medija, prikazuje stvarnu sliku Europe. Ako se ostvare planovi neoliberalnih etnomazohista, ovaj video postat će stvarnost cijele Europe.

Klikni LIKE ako si protiv masovne imigracije!