vojislav mazzocco, index.hr, bujanec, svadba

Gotovo nema medija, pogotovo lijeve provinijencije, koji nije pisao o svadbi poznatog TV voditelja Velimira Bujanca. Međutim, “analiza” svadbe ovaj put je, začudo, izostala od strane portala Index.hr. Zašto? Nikome nije bilo jasno – do sada.

Naime, jedan od uzvanika na svadbi, Hrvoje Tomasović, na svojem je Facebooku napisao da je svadbi tajno prisustvovao Indexov novinar Vojislav Mazzocco koji se, kako tvrdi Tomasović, prvo skrivao u šumarku, a zatim, nakon što je bio otkriven, izazvao i incident zbog kojeg je zaradio policijsku prijavu.

Status Hrvoja Tomasovića prenosimo u cijelosti:

“Sigurno se pitate zašto Index i Vojislav Mazzocco ne pišu ništa na temu svadbe moga prijatelja Velimira Bujanca?

Evo zašto! Vojislav Mazzocco je naime poslan da snima pir. Sakrio se u neki šumarak iz kojega je iskočio kao drumski bandit i krenuo slikavati. Kada su ljudi vidjeli gospodina Mazzocca spriječili su ga u naumu. Vojislav je bio naprasit i napao je Svate, te umu je jedan uzvanik u samoobrani od pijanoga novinara zalijepio roditeljsku preko ušiju. Došla je policija i podnijela prijavu protiv gospodina Mazzocca zbog narušavanja reda i mira. Morao se alkotestirati i napuhao je preko 0,8 promila alkohola. Znači pijani Indexov novinar napao svatove i zaradio prijavu i zato nema izrugivanja po portalu nego mukli muk! Navode se može provjeriti u policijskoj postaju u Vukovaru!”, napisao je Tomasović, a te navode su provjerili novinari portala Dnevno.hr u PU vukovarsko-srijemskoj.

Prema izjavi njihova glasnogovornika, u Vukovaru je u to vrijeme, na lokaciji Bujančeve svadbe, doista došlo do incidenta u kojem su sudjelovale dvije osobe. “Došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog obračuna između dviju osoba te je intervenirala policija. Jedna osoba bila je pod utjecajem alkohola, no imena ne možemo potvrditi”, kazao je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske. Dodao je da su obje osobe zaradile prijavu, no više detalja nije mogao otkriti.

Je li se ove zaista radilo o Vojislavu Mazzoccu ili ne, ne možemo sa sigurnošću potvrditi, međutim, Hrvoje Tomasović, koji je bio na licu mjesta te svemu i svjedočio, prema mnogima nije osoba koja bi ovakvo što objavila da se nije doista dogodilo.