Children-Born-On-S_2794116b

Roditelji Emily Scrugham i Peter Dunn nemaju problema s pamćenjem datuma rođenja njihove djece – svo četvero djece rođeno je istog datuma. Bili su iznenađeni kada im se posljednji sin rodio 12. siječnja, točno na isti datum kao i njegov stariji brat i sestre. Nova beba Ryan dijeli svoj rođendan sa svojim pet godina starim bratom Samom i njegovim dvogodišnjim sestrama blizankama Brooke i Nicole.

Matematičkim izračunom, šansa za ovakav fenomem je 1:133225. Gospođa Scrugham je rekla: “Ja stvarno ne mogu vjerovati da imamo još jedan rođendan na isti dan, to zaista nije bilo planirano. Ni jednom djetetu termin nije bio 12. siječnja. Sam je kasnio dva tjedna, blizanci su rođeni jedan mjesec ranije, a Ryan s tri dana zakašnjenja.”

[quote]Ni jednom djetetu termin nije bio 12. siječnja. Sam je kasnio dva tjedna, blizanci su rođeni jedan mjesec ranije, a Ryan s tri dana zakašnjenja.[/quote]

“Blizance sam morala roditi carskim rezom kako liječnici nisu mogli naći njihove otkucaje srca, nisam htjela da se rode na bratov rođendan, ali nisam imala izbora.”

Do sada je 12. siječnja u ovoj obitelji bio veseo i zanimljiv dan. Blizanke su imale svoju tortu, a brat Sam svoju. Od sada će taj dan za obitelj Emily Scrugham i Peter Dunn biti pravi praznik. No, biti će zanimljivo za koju godinu kada će braća i sestre slaviti svoj 21., 18. i 16. rođendan svi na isti dan.

Izvor i foto: Caters News