Hrvatska slavlje

U drugoj utakmici skupine D, odlučujućoj za plasman u četvrtfinale, Hrvatska futsal reprezentacija je odigrala 3:3 s reprezentacijom Češke čime je stigla nadomak četvrtfinala. Još jednom se za hrvatsku reprezentaciju dobitnom kombinacijom pokazala igra s golmanom-igračem Matijom Caparom, a Capar je i ovoga puta bio strijelac trećeg izjednačujućeg pogotka na veliku radost u našim redovima.

hrv. gol

Hrvatska je svoj posao u skupini odradila, a hoćemo li proći dalje u četvrtfinale, ovisi o ishodu zadnje utakmice u skupini D između Španjolske i Češke koje imaju po jedan bod.
Naime Španjolska je favorit skupine, a odličnom igrom protiv Španjolaca uspjeli smo osvojiti jedan bod. Hoće li isto poći za rukom i Češkoj, ćemo još vidjeti. Za prolazak dalje nam odgovara svaki rezultat osim remija iznad 4 gola.

Za više informacija iz svijeta sporta – klikni like

Ogled između Španjolske i Češke počinje večeras u 20:45, no budući da hrvatska nacionalna televizija ne prenosi utakmice Europskog prvenstva u futsalu, ovaj dvoboj možete pogledati na http://sportska-tv.net/ ili na nekom od drugih live stream-ova.

Autor: I.G.
Foto: Getty Images / Uefa