munchen njemačka teroristički napad

U njemačkom Munchenu dogodio se teroristički napad u shoping centru u kojem je poginulo 9 ljudi, a 27 ih je ranjeno. Napad se dogodio u trgovačkom centru Olympia oko 5 kilometara sjeverozapadno od centra Münchena.

“Svi mediji to prenose, a isti mediji uigrano i diljem svijeta prešućuju: TO NIJE JEDINI NAPAD!” S tom informacijom portalu Dnevno.hr javila se Hrvatica iz Munchena koja je za taj portal ispričala kako je ona u petak navečer proživjela teroristički napad, ali na potpuno drugom mjestu. Tvrdi kako njemački mediji ovaj napad zataškavaju zbog “širenja panike” ili možda zbog širenja netolerancije, tko će znati…

Klikni LIKE ako si protiv masovne imigracije u Europu!

“Ja nisam bila na uopće u trgovačkom centru Olympija, već sam bila u kapeli u blizini podzemne željeznice STACHUS SCHUSSE, koja je bila zatvorena. Kad sam se vratila do podzemne Stachus, tamo me dočekala policija koja je stopirala promet. Nisam znala što se događa, uopće. Odjednom sam čula pucnjeve i vidjela mase ljudi koji su trčali jedni preko drugih. Nastala je opća panika. Ja sam krenula s njima i trčala iako nisam imala pojam o čemu se radi. Umirala sam od straha”, kaže ova djevojka koja je i danas u potpunom šoku zbog onoga što se dogodilo ali najviše se čudi jer mediji o tom napadu koji nema veze s onim u Olympiji uopće ne izvještavaju. Dodaje da da su trčeći uspjeli proći kroz jedan kafić i doći do jednog plesnog centra u koji su se skrili. Policija im je rekla da se ne miču iz plesnog centra, jer vani nije sigurno. Drama je trajala sve do 23 sata kada su uspjeli izaći iz plesnog centra i kada ih je jedan prijatelj odvezao u svoj stan.

Kako kaže danas se osjeća kao da je sve bio ružan san, ali ne… bila je to istina. “Ja stvarno ne mogu vjerovati da to mediji skrivaju”, rekla je.

Izvor: Sloboda.hr/Dnevno.hr
Foto: DW