conchita wurst hrt dokumentarni film Conchita Wurst – The Unstoppable nezaustavljiva

Na drugom programu HRT-a jučer je u 21 sat prikazan stravičan dokumentarni film o degutantnom bradatom transvestitu Conchiti Wurst, inače pobjedniku Eurosonga 2014.

Činjenica da se kontraverzni dokumentarac prikazivao u popularnom terminu, u petak navečer kada se i veliki broj mlađe populacije nalazi pred televizorima, naprosto je šokantna.

Međutim, način na koji HRT sve češće “gura” propagandni sadržaj nazadne i nakaradne tzv. rodne ideologije postao je vrlo proziran.

Dokumentarac navodno pruža uvid u Conchitin način ostvarivanja svojih “snova” te govori i o njegovom ambicioznom snu da osvoji nagradu Grammy. Prikazano je snimanje njegovog novog albuma, Conchitini koncerti diljem svijeta, televizijske emisije u kojima je gostovao, gay parade iz cijelog svijeta, dodjela Zlatnog globusa te debi u “Crazy Horseu” u Parizu.

Na stranicama HRT-a navode da film “Conchita Wurst – The Unstoppable” pokazuje kako uspijeva uskladiti svoje brojne obveze, a pritom uvijek ostati vjeran sebi i svojim uvjerenjima.

Ovo je samo još jedan razlog za bojkot plaćanja RTV pretplate ili, za one malo radikalnije, za to da uređaj za pranje mozga zvan “televizija” konačno bacite kroz prozor.

>>> ZA OVO PLAĆAMO PRETPLATU?! HRT raspisao natječaj za tzv. erotsku emisiju