vi

Karen Davy noćima ne spava. Umjesto toga čeka crve koje zatim uništava izbjeljivačem. Tisuće crva iz stropa su padale u kuhinju obitelji Davy u južnom Londonu. Uskoro ih je užasnulo otkriće da su tu zbog tijela koje se u stanu iznad njihovog raspadalo mjesec dana.

Kad su crvi počeli padati, Karen Davy (37), koja stan dijeli sa suprugom i njihove četvero djece, bila je zbunjena, a onda je počela njezina borba s najezdom crva, ali i muha, piše Daily Mail.

Noćima nije spavala nego je sjedila i čekala da se pojave, a zatim ih mahnito čistila izbjeljivačem.

article-2773425-21C3CE3600000578-139_634x438

Djeca su, kaže, istraumatizirana. Mlađi se boje ući u kuhinju, a ona je zapravo više istraumatizrana zbog svega što se dogodilo njenom susjedu.

‘Iz Udruge za stanovanje prvo su rekli da će doći u obilazak, a onda su rekli da to nema veze s njima. Tek kada sam pozvala policiju otkrili smo problem’, priča Karen. A on još nije riješen – nitko nije očistio stan u kojem je bilo tijelo iako je od njegovog pronalaska prošlo tjedan dana, a crvi i dalje naviru iako je obitelj zatvorila sve rupe u stanu.

Za više ovakvih članaka – klikni LIKE!

Iz Udruge za stanovanje poručili su da stan nisu čistili zbog policijske istrage, ali čim dobiju odobrenje poslat će tim za deratizaciju.

Iz policije su poručili da pronađeno tijelo još nije službeno identificirano. Vjeruju da je riječ o 49-godišnjem stanaru. Policija ne vjeruje da je riječ o sumnjivoj smrti.

Izvor: Magazin.ba