cr7

Vrlo izgledni nositelj nagrade za najboljeg nogometaša u 2014. godini Cristiano Ronaldo kao da ima psihičkih problema koji ga tjeraju na padanje po protivničkim kaznenim prostorima.

Cristiano Ronaldo je po mnogočemu uzor. Raskošni nogometni talent i sjajne fizičke predispozicije dovodi blizu savršenstva spartanskim radnim navikama i ima vrlo pošten odnos prema navijačima. Iako se to nekada čini gotovo nemogućim, i dalje popravlja svoj golgeterski učinak pa je u dosadašnjem dijelu sezone u 23 službena nastupa zabio čak 32 gola za Real, prenosi Tportal.

Prvenstveno zahvaljujući njegovom učinku Madriđani uživaju u rekordnom klupskom nizu od 20 pobjeda, a iznimka nije bila ni Almeria kojoj je zabio dva gola u pobjedi Reala 4:1. U zadnjih 19 klupskih ogleda nije zabijao samo u dva i baš zbog toga se nogometna javnost sve više čudi zašto toliko glumata na terenu. Novi primjer došao je i protiv Almerije kada je nakon malog kontakta s domaćim braničem (nogomet je kontaktni sport, nije svaki dodir prekršaj) odlučio teatralno pasti i s poda se javno čuditi zašto nije dosuđen kazneni udarac…

Prečesto se nalazi u takvim situacijama, veliki sportski idol morao bi poraditi na što manjem korištenju svojih glumačkih sposobnosti. Ne treba mu to.