Diego Costa Chelsea

Londonski Chelsea ove sezone ostavlja dojam najizglednig kandidata za osvajanje Premiershipa, a potpuni dojam odličnog sastava trener Mourinho zapečatio je dovođenjem Španjolaca Coste i Fabregasa.

Fabregas je daleko najbolji dodavač, a Diego Costa daleko najbolji strijelac Premiershipa i ta osovina (uz fantastične suigrače sa svih strana) vuče Chelsea prema vrhovima. Tako je bilo i u zadnjem kolu. Kada je Chelsea gubio 1:0 od odličnog Swanseaja Costa je zabio tri gola u 20-ak minuta i ‘upisao’ nova tri boda. Za prva dva dodao mu je, pogodili ste, Cesc Fabregas.

>>> Pogledajte prekrasan gol Kovačića u dominaciji Intera nad Sassuolom (VIDEO)

No, osim sjajnom realizacijom i nepresušnom snagom Costa se ‘izdvojio’ i jednim nesportskim potezom. Prilikom izvođenja jednog prekida Costa i njegov čuvar Gilfy Sigurdsson malo su se odmjerili rukama, a zatim ga je Costa ‘namjestio’ i udario laktom. Islanđanin je pao na pod, nitko od sudaca nije reagirao, javlja tportal.

Costa je završio utakmicu bez opomene, no uobičajena procedura je i da snimke pregleda disciplinska komisija koja igrača može kazniti neigranjem i ako mu prijestup nije evidentiran. U Chelseaju pogotovo ne mogu biti ravnodušni ako uzmemo u obzir da im je idući ligaški dvoboj gostovanje kod aktualnog prvaka Manchester Cityja.

Za više ovakvih članaka – klikni LIKE!