9. bojna HOS-a spomenik hčsp josip miljak za dom spremni

Hrvatska čista stranka prava osuđuje vandalski čin kojim je uklonjen natpis “Za dom spremni“ sa spomenika poginulim hosovcima u Splitu. To hrabro djelo učinila je “mlicija” i to po noći. Ovo je još jedan dokaz da je Hrvatska svjetlosnim godinama udaljena od demokracije, a da je na djelu partijski voluntarizam koji je jači nego za vrijeme zločinca maršala. Čak je i tada bilo fingiranih suđenja i dirigiranih presuda, a sada ni to partiji nije potrebno. CK-SDP-a je vrhovni zakon u RH”, stoji u priopćenju HČSP-a povodom noćašnje akcije “hrvatske” policije koja je pod okriljem mraka sa spomenika mučki uklonila službeno i legalno registrirano geslo IX. bojne “Za Dom spremni”.

“Hrvatska je jedina zemlja na kugli zemaljskoj u kojoj policija čini takve vandalske nepodopštine, umjesto da iste sprječava. Više se ti policijski službenici ne mogu amnestirati uobičajenom floskulom, to je njihov profesionalni posao. To je laž. Njihov posao je postupati po odlukama suda, a ne po odlukama partije. Stoga treba istražiti koji su policajci imenom i prezimenom uredovali u tomu sramotnom činu, i nakon pada partije takvima se ima uručiti izvanredni otkaz zbog kršenja zakona Republike Hrvatske i nepoštivanja žrtve iz Domovinskog rata.”

[quote]Crveni padaju do Uskrsa, pa šator neće trebati dugo stajati.[/quote]

“HČSP stoga predlaže da se na spomenik žurno vrati naš časni i ponosni slogan “Za dom spremni“, a da se istovremeno uz sam spomenik postavi šator u kojemu će branitelji štititi spomenik od policijskih vandala. Mi smo se u tomu spremni maksimalno zauzeti i stojimo na raspolaganju. Crveni padaju do Uskrsa, pa šator neće trebati dugo stajati”, stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik HČSP-a Josip Miljak.

>>> Luka Podrug (HČSP): Ja sam dodao “Za Dom spremni” na spomenik HOS-u. Priznajem i ne kajem se!