george michael, frano čirko, homoseksualac, ljevičari, hrt, dnevnik, narkomanFoto: CNN

Ljevičari svih (duginih) boja dobili su kolektivni napadaj bijesa nakon koliko-toliko realnog HRT-ovog priloga o smrti glazbenika Georgea Michaela, gdje se između ostaloga spomenulo i ono što je najviše obilježilo njegov život te ono što je pravi razlog njegove smrti već u 53. godini života, a to je da je bio homoseksualac te da je imao žestokih problema s drogom i alkoholom.

“Tada je snimljen i prvi dokumentarni film ‘A Different Story’, film o privatnom životu prožetim alkoholom, drogom i homoseksualizmom o kojem je otvoreno govorio”, riječi su iz HRT-ovog jučerašnjeg Dnevnika koje se kose s katekizmom političke korektnosti, pa su urednici HRT-ovog Dnevnika odmah proglašeni hereticima od strane svih ljevičarskih medija.

U kritici HRT-ovog priloga najblaži je bio vlasnik portala Index.hr Matija Babić. “Dajte ugasite više to j***no smeće od primitivne neprofesionalne partijske televizije koju nitko ne gleda, a reketari nas milijardu kuna godišnje. GASITE G**NO! Narod koji se referendumski iživljava na pravima homoseksualcima, čija javna televizija homoseksualnost navodi među uzrocima smrti, zaslužuje biti sustavno j**an u guzicu. Jiii-haaaaa!”, blago je i konstruktivno kritizirao Babić.

Prema ljevičarskih kriterijima, o katekizam političke korektnosti ogriješila se i sama obitelj Georga Michaela kada je prošle godine iznijela šokantne detalje iz života sada preminulog glazbenika.

Prije nego se 2014. godine prijavio u kliniku za odvikavanje, slavni pjevač George Michael bio je teški ovisnik o cracku, iznijeli su članovi njegove obitelji za britanski The Sun. Supruga Georgeovog rođaka i jako bliskog prijatelja Androsa, kazala je britanskom tabloidu da strahuje za život 52-godišnjeg Georgea, koji je zbog konzumacije raznih droga tijekom godina zdravstveno upropašten.

“Pušio je crack. Prije nego se prijavio u kliniku znao bi se tresti i govoriti: Trebam to. Bilo je tuluma na kojima bi se nadrogirao, a zatim kolabirao pa bi ga morali dizati s poda. Budio se povraćajući, grozno… Jako je omršavio, baš je bio bolestan”, rekla je Jackie Georgiou u šokantnom intervjuu za The Sun.

“Crack, marihuana, alkohol, kokain. Sve je krenulo po zlu. Prije ili kasnije bi završio u zatvoru ili bi umro. I dalje strahujem da bi mogao umrijeti”, kazala je tada 45-godišnja Jackie, koja je svog supruga Androsa upoznala upravo preko Georgea.

Uz sve to se sam George Michael višestruko i besramno hvalio kako homoseksualne spolne odnose “konzumira” u ogromnim količinama – i to s potpunim strancima na javnim i privatnim mjestima (izvor 1, izvor 2, izvor 3). Također je iz Michaelove biografije poznato da mu je njegov prvi dečko Anselmo Feleppa umro je od side. Naravno, bolest side se ne dobiva uz moralan i odgovoran način života, već uz razvratnički i neodgovoran način života kakav je i karakterističan za homoseksualce.

Sve ovo što znamo o Georgeu Michaelu (a to je očito samo kap u moru) očito je politički nekorektno spominjati samo zato što je George Michael bio homoseksualac. A povezivanje pojma homoseksualnosti s razvratničkim i nemoralnim načinom života strogo je zabranjeno po katekizmu političke nekorektnosti.

Vrijeme je da odbacimo taj katekizam političke korektnosti i “pošaljemo ga k vragu”, kako bi rekao Donald Trump, te da bez straha i autocenzure stvari počnemo nazivati pravim imenima uz realne i slobodoumne moralne kritike. A realna moralna kritika Georgea Michaela nam govori da je on bio razvratni homoseksualac, teški narkoman i bolesni alkoholičar koji je već u 53. godini života umro upravo zbog tog svog načina života. Unatoč zapanjujućem glazbeničkom talentu, s obzirom na način života koji je kao svjetska javna osoba promovirao, George Michael je netko tko nije vrijedan ni spomena, a kamoli priloga u HRT-ovom Dnevniku, pa čak ni u negativnom kontekstu. Za biti glazbeni uzor vrijedan divljenja prvo treba biti donekle uzoran čovjek, a tek onda dobar glazbenik. Ljevičari, žao mi je, ali George Michael to nije bio.

Autor: Frano Čirko

P.S. Da me se ne bi krivo shvatilo – čovjeka mi je iskreno žao (ne zato što je doživio smrt, već zato što je živio smrt). Ovaj tekst je samo jedna brutalno politički nekorektna kritika ljevičarske histerične političke korektnosti na primjeru izvještaja o smrti Georgea Michaela.