feministica abortus pobačaj dječak feminizam

Žena po imenu Lana, koja sebe naziva feministicom, izazvala je burne reakcije javnosti nakon objavljivanja članka na svom blogu gdje piše kako je pobacila dječaka zbog činjenice da će taj dječak jednom postati muškarac, pritom rekavši kako “nije mogla donijeti još jedno čudovište na svijet”.

Koliko su njezini bolesni feministički pogledi na svijet ekstremni dovoljno govori ona sama:

“Nisam mogla na svijet donijeti još jedno čudovište. Mi već imamo dovoljno neprijatelja. Nije mi bilo važno što bih odgajala svog sina, jer on će i dalje dolaziti u kontakt s dečkima, muškarcima. To bi moglo promijeniti njegova razmišljanja koje bih mu dala odgojem. Moj sin bi tako mogao reći ‘Pa ti ljudi i nisu toliko loši’.”

Feministica Lana se odlučila na pobačaj objašnjavajući: “Izdaja više nije bila u mojoj utrobi, bila sam slobodna, osjećala sam se jakom. Učinila sam nešto pozitivno, nešto s čim sam zapravo mogla doprinijeti, nešto dobro, iako mnogi drugi ne bi to gledali na taj način.”

Nakon što je ova bizarna ispovijest objavljena na blogu injusticestories.com, feministica Lana je naišla na mnoštvo negativne kritike na koje je ona i odgovorila.

Muški fetus je nešto što ne bih poželjela ni na svom najgorem neprijatelju

Jedan je komentator odgovorio: “Na ovakve feministice možemo gledati kao i na islamističke teroriste. Oni su zli, radikalni i samodestruktivni dionici svoje ‘divne’ religije.”

Lana je kritičarima odgovorila:

“Ono što svi zaboravljaju jest to da ja imam ozbiljne razloge zašto sam pobacila. Većina vas nema pojma kroz što sam prošla. Za mene je ovo iskustvo bilo vrlo oslobađajuće. A tek emocije koje sam osjećala kada sam se odlučila za pobačaj. Spoznaja da je moj fetus zapravo muškarac je nešto što ne bih poželjela ni na svom najgorem neprijatelju. No, za ovaj osjećaj slobodne žene se ovo iskustvo itekako isplatilo. Da moram to učiniti sve ispočetka, učinila bih to od srca.”

Autor: Sloboda.hr

>>> Snimkom vlastitog abortusa zgrozila svijet: “Eto, vidite kako to nije strašno!”