leonrd

Na utakmici između Denver Nuggetsa i branitelja titule San Antonio Spursa, koju su gosti dobili 99:91, 23-godišnji Kawhi Leonard u svega osam sekundi izveo je tri sjajna poteza kojima je oduševio sve ljubitelje košarke.

Pred kraj prve četvrtine 201 cm visoki Leonard, koji je ljetos postao svjetski poznat nakon što je proglašen za MVP-a finala, dva je puta uzastopno blokirao šut protivničkim igračima (Chandler pa Mozgov), a nakon toga je u kontranapadu zakucao. Ukupno je Leonard ubacio 18 koševa, a po 15 su dodali Tim Duncan i Manu Ginobili.

Briljantan potez igrača kojeg je Gregg Popovich na NBA draftu 2011. godine vještim i lukavim potezom u razmjeni igrača ‘oteo’ Indiana Pacersima, klubu kojem je na čelu veliki Larry Bird. Zaista je poseban igrač taj Leonard, a iako je bio tek 15. izbor na draftu dokazao je kako se predanim radom u kratko vrijeme može postati super zvijezda. U kratkom video kliku možete pogledati ova tri briljantna poteza kojima je oduševio sve navijače, prenosi Tportal.