dejan lovren

Hrvatskom braniču Dejanu Lovrenu nisu dobro sjele uvrede i kritike koji su navijači Liverpoola slali na račun Lorisa Kariusa na Instagramu…

Podsjetimo, Karius je upropastio Liverpoolu finale Lige prvaka sa svoje dvije početničke pogreške i od tada je pod ogromnim pritiskom navijača, a pogreške su se nastavile u prijateljskim utakmicama uoči početka nove sezone.

Engleski mediji tvrde da ga je Jürgen Klopp već otpisao i namjerava ga se riješiti ovog ljeta, a na njegovom mjestu bit će ugledni Brazilac Alisson Becker.

Na Instagramu je jedna grupa Liverpoolovih navijača udarila ponovo po Kariusu nakon loše reakcije u susretu s Borussijom Dortmund, a onda im je stigao neočekivani odgovor Dejana Lovrena.

“Ne s**ite! Sramite se kad tako tretirate našeg igrača! I zato što se nazivate Liverpoolovom navijačkom stranicom”, napisao je ogorčeni hrvatski branič.

Lovren je poznat kao pravi timski igrač, ali i čovjek koji se ne suzdržava od izražavanja svog mišljenja. S obzirom da je i sam trpio žestoke kritike od strane navijača Liverpoola u pojedinim fazama svoje karijere na Anfieldu, ne iznenađuje što je stao u obranu Kariusa.

Izvor: tportal.hr