Dani Olmo imao je malo prostora da pokaže svoje nogometne vještine protiv Manchester Cityja, morao je puno pomagati u obrani, a u prvom poluvremenu zamalo je teško stradao nakon neopreznog, brutalnog starta Cancela, pišu Sportske novosti.

Portugalski branič kopačkom je zahvatio Dinamovog Španjolca po glavi i raskrvario ga, a u igru se vratio tek nakon liječničke pomoći povezom na glavi.

“Ma kakva ozljeda. To je samo udarac, dobiješ bandažu i ideš dalje”, odbacio je Dani špekulacije da je ozljeda ozbiljno utjecala na njegovu igru, a  nakon utakmice je otkrio još jedan zanimljiv detalj.

Olmo je u intervjuu za norveški Viasport otkrio kako je nakonm susreta razgovarao s Pepom Guardiolom i zanimao se za njegov napredak u Dinamu, piše Mirror.

“Upoznali ste jednog od bogova Barcelone, vi ste bili u Barceloni, što ste s njim pričali? O sličnim iskustvima u Barceloni?”, glasilo je novinarsko pitanje.

“Pričali smo kako mi je u Zagrebu, kako se snalazim u Dinamu i zapravo o ničem drugom previše. Poželio mi je sreću u svim sljedećim utakmica, a i ja njemu isto tako”, rekao je Olmo i dodao nekoliko impresija o samoj utakmici:

“Znali smo kako će to izgledati, da će njihova krila raditi dva na jedan na mojoj strani, kao i na drugoj. I ja i cijela momčad morali smo igrati obranu i davati sve od sebe. Nismo imali puno šansi, ali smo se dobro obranili od njihovih prigoda. Dobro smo odigrali i ovo je dobra priprema za ono što nas čeka dalje, a to su dvije utakmice sa Šahtarom. No, sada ćemo se koncentrirati na domaće prvenstvo, a za utakmice Lige prvaka pripremat ćemo se kad za to dođe vrijeme”, izjavio je Olmo.