brozović vlašić dinamo hajduk arsenal

Prema pisanju engleskih medija Arsenalov menadžer Arsene Wenger već bi ove zime želio osigurati usluge dvojice sjajnih hrvatskih nogometaša.

Poznato je da Arsenal već mjesecima ‘njuška’ oko Dinamovog univerzalnog veznjaka Marcela Brozovića. Prve ponude nisu rezultirale obostranim interesom za transferom, i čeka se ponuda s Emiratesa koja bi nadmašila željenih 10 milijuna eura te omogućila selidbu 22-godišnjeg Brozovića u Wengerovo jato.

U subotu dolaze izvještaji i kako Wenger ubrzava proces oko dovođenja Nikola Vlašića iz Hajduka, saznaje tportal. Mlađi Blankin brat ovoga je ljeta postao najmlađi sstrijelac u europskim kupovima u Hajdukovoj povijesti, a njegove nogometne sposobnosti privukle su interes milanskog Intera i Arsenalovog rivala Tottenhama.

Ipak, talijanski i engleski mediji napominju kako je Arsenal u najboljoj pregovaračkoj poziciji i kako žele ‘novog Modrića’ potpisati već ovoga siječnja. Obzirom na tešku Hajdukovu financijsku situaciju ‘topnicima’ je mladi veznjak dostupan ispod cijene i Wenger takvu priliku ne želi propustiti. Hajduk bi Vlašića želio zadržati barem do ljeta, ali vrlo moguć zvuči dogovor prema kojemu bi on od zime postao igrač Arsenala, te ostao na posudbi u matičnom klubu.