Dok se većina Hrvatske nosi s posljedicama oluje, dok Slavonci saniraju štetu nastalu na imovini, na izvanrednoj sjednici Sabora, zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe ponovo “flerta” s predsejednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem.

Podsjetimo, na početku izvanredne sjednice u petak zastupnik Domovinskog pokreta Ćipe poručio je predsjedniku Sabora, Gordanu Jandrokoviću da ga je puno ljepše vidjeti u odjelu i kravati 21.7., nego da kači slike u kupaćim gaćicama na plaži.

Jandroković mu je odgovorio “kako kome”, te izazvao smijeh u sabornici, “meni ne, ali dobro”, kroz smijeh je odgovorio Ćipe.

Koketiranje nastavljeno i danas

Danas mu je pak Mlinarić poručio: “Gospodina Borića uopće neću komentirati, to me ne zanima, ali ću vas komentirati. Vi ste mi, ovako, slatki.”

“Nastavljate, jučer ste imali s gaćicama, danas sam vam sladak. Malo ste neobični”, kazao je Jandroković, a zastupnik odgovorio:

“Sad bi vam nešto rekao, ali nije za javnost. Rekao bih vam nešto,” kazao je Mlinarić.

Tim flertom predsjednika Sabora Jandrokovića i Mlinarića Ćipe iz DP-a, još su se jednom narugali hrvatskom narodu koji se bori s posljedicama nezapamćenih oluja koje su zadesile većinu Republike Hrvatske proteklih dana.

Izvor: Sloboda.hr/Maxportal

foto: screenshot