božidar alić kolumna portal sloboda.hr

KOLUMNA
MOST PREMA DRŽAVNOM UDARU I GRAĐANSKOM RATU

 
Nezajažljivi, anacionalni (čitaj: jugoslavenski), udbaški sin, koji stoluje na čelu pravoslavne mafijaške „tehničke“ vlade, vuče poteze, iščitavajući Ustav naše Domaje, kako mu drago, prema državnom udaru!

Ta anacionalnojugoslavenskopetokrakaška kreatura, u suglasju sa svojim četničko-anglosaksonskim sluganima ne preza ni od čega kako bi, nas Hrvate raselio i u građanskom vrlo izglednom ratu pobio, a Hrvatsku nam jedinu izbrisao i kao zemljopisni pojam!

Zna taj što ga čeka (i njega i njegove) ukoliko Domoljubna koalicija uspije sastaviti Hrvatsku Vladu.

Ukoliko i ako Bog da uspijemo Mi Hrvati u tome, trebat će izgraditi novi grad, zatvorskog tipa, ili vratiti u pogon Goli otok, kojeg su djedovi nazočno vladajućih i smislili!

Ukoliko, ne dao Bog, milanovići, pupovci, pusićke i pusići nastave vladati, GRAĐANSKI RAT je neminovan i neizbježan!

U ovoj opustošenoj, pokradenoj, izgladnjeloj, poniženoj Domaji, gdje ćirilica vlada, a to je kolijevka i Majka sviju nas Hrvata…  Ostaje nam i opet jedna jedina mogučnost, a ta je da ju našom krvlju vratimo, nama Hrvatima, kao i 1991., ali ovaj puta bez abolicije, bez oprosta i bez i truna pomirbe, jerbo su ovi drugi na suprotnoj strani ciljnika, u ovih dvadesetak godina naše državnosti, dokazali svim mogućim činima izdaje i veleizdaje, kako su zaslužili samo jedno … najblaže rečeno, strogi doživotni zatvor, drugim riječima političku smrt!

Da se razumijemo, ne postoje dvije Hrvatske! Postoji samo jedna Hrvatska, uključivši i raseljenu koja ljubi, živi i žrtvuje se kako bi naša Domaja opstala i na našu žalost, oni drugi koji tu i takovu katoličku, tradicionalnu, konzervativnu, latiničnu i korienski obiteljsku Hrvatsku razaraju i mrze iznad svega …

To Hrvati nisu, a papir trpi sve, pa se vode po raznoraznim popisima kao Hrvati, a u biti su sve, samo to ne!

Smatram izdajnicima i jugoslavenčinama sve one srbofile, koji na ovim posljednjim parlamentarnim izborima glasahu za udbaše na vlasti, kao i za nahrupinu političkih budaletina, koji sebe nazivaju MOST … izdajnici ste i vi koji ne izađoste na izbore i koji mislite da ćete uz kokice i pivu, imati  direktan prijenos građanskog rata, a da vas taj i ne okrzne.

MOST je sastavljen od ljudi „s koca i konopca“ te „od zla oca i još gore matere“ narodski rečeno. U ovih posljednjih dvadestak dana pokušavaju preobraziti ovu našu jednu i jedinu Domaju u zatvoreni psihijatrijski odjel, kroz koji jedini imaju prolaz teroristi.

Puna nam je „kapa“ psihijatara-političara poput jovana raškovića, karadžića, pa i sada trenutno nametnutog nam Bože Petrova … svi su oni provodili grupnu terapiju, a znademo po našim grobištima, svetištima i ratištima, kako je završilo …

Ipak uzdam se u našu hrvatsku predsjednicu gospođu Kolindu Grabar Kitarović koja ima i snagu i mudrost i odlučnost temeljem hrvatskog Ustava, presjeći taj, moguće krvavi, gordijski čvor i makar raspisati nove parlamentarne izbore ( Ovi izbori su pokradeni od APISA i Njihovih, a o tome svi šute…)!

Bog i Hrvati!

… jer dok je srca, bit će i Kroacije!

Autor: Božidar Alić